Amazing Google+ Followers

Thursday, 16 May 2013

The Felix Exitus Bloggers


                Bismillahirrahmannirrahim...

                Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua...

               Entry kali ini aku nak memperkenalkan barisan blogger-blogger teman se-batch aku kat MRSM Tumpat dulu.. Well, actually, aku takde benda nak tulis sebenarnya.. Saja nak memperkenalkan kawan- kawan aku yang sudah lama and baru berkecimpung dalam bidang blogger ni.. Tahniah diucapkan.. Kalau sekarang ni, kat Malaysia ada The Scarflets, and akan datang pulak, jeng, jeng, jeng  - The Felix Exitus pula... Mesti nanti ramai orang nak minta autograph kita kan, almaklumlah BLOGGER POPULAR kan !...  Ceh ! Bajet korang semua popular ! Piiiiarrrrr ! ! Hahaha ! Gurau jah ... Before that, mesti korang pelik apa tu ---> FELIX EXITUS  kan? Hah, inilah nama first batch SPM  MRSM Tumpat, 2011/ 2012 . Cuba korang semua  sebut ' Felix Exitus'......... Berbelit-belit lidah nak sebut. Waktu mula-mula pun, aku berbelit-belit lidah nak sebut. FLEX, FLEX, FIZEZ, FIZZ...  Menyusahkan orang je nak sebut.  Siapalah yang bagi cadangan nama ni ... Hehehehe ! Jangan marah ek...

* Begini sebutannya ; Felix Exitus =  Fi ~ Liks ~ A ~ Zie ~ Tes.

               Boleh sebut, korang semua ? ? Hahahaha ! Maksud nama ni, uurmmm, aku pun dah lupa. Hohoho ! By the way, style tak nama batch kitaorang ? Kot laa... Koya ! Ok ! Dah melalut aku ni, tanpa membuang masa, ladies and gentlemen,  saya memperkenalkan barisan The Felix Exitus Bloggers . Tepuk tangan semua ! ! ! Tepuk, tepuk, tepuk ! Jangan lupa klik je kat gambar-gambar blog diorang, and korang semua akan terus ke blog diorang .  Follow blog diorang ek, OK !

# Gelaran-gelaran ini bukan untuk memalukan sesiapa pun. Just rekaan aku je dari pandangan mata kasar aku saja.


1. The Gentleman with The Sparkling Nike High Heels. ( Aku sendiri lah ! )





2. The Mystic Lone Ranger - Syiqin Hamzah.

Aku tertanya, kenapa ' Panda Mata Lebam ' ?.. Hurmmmm


3. The Gorgeous Fighter - Syahirah Ghani.




4. The Posh - Syd Fikri.




5. The Dazzling-Chubby Lady - Emyleana Adam.




6. The Pinky Rugger - Z.I.A.R.



7. The Emo-Super Diva - Basri Ruslan.



8. The Creepy Babe - Khairul Izlan.



9. Miss Understanding - Aqilah Scha.




10. The Smexy - Waa .





11. Girl-girl Cleopatra - Sueza.




12. The Stunning Chic - Fathiah Saidi.




13. The Positive Princess - Shahizzat.

      Untuk makluman semua, Tuan Puteri ni ada 2 blog, 1 Bahasa Melayu and 1 lagi English.. WOW !!!

Blog Malay

English mari.



14. The Missus - Kiki.




15. The Lady Mobster - Azmah.






                By the way, kalau ada nama kawan-kawan aku yang tak dinyatakan, minta maaf banyak-banyak ek.. Ni yang sekadar aku tahu je.. Kalau ada lagi, nanti aku akan tambahkan.. Insya Allah... OK ! Setakat ini sajalah entry aku.. Jom follow dan rapatkan ukhuwah sesama manusia...



p/s : Jangan tanya aku kenapa bagi gelaran-gelaran tu.. Amaran Keras ni ! ! Aku ada sebab tersendiri. Hee..








XOXO,
Iqbal Rosly




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...